ALGAMO NA VELETRHU VITAFOODS ASIA 2023

/ 9 října, 2023/ Uncategorized

Vitafoods Asia 2023 se uskutečnila v thajském Bangkoku ve veletržním paláci Queen Sirikit National Convention Center.

Bangkok je kosmopolitní metropole a hlavní město Thajska. Nachází se na východě země a je domovem více než 8 milionů obyvatel, což z něj činí jedno z nejhustěji obydlených měst na světě. Bangkok je také kulturním a ekonomickým centrem země, s množstvím historických a moderních památek, luxusních hotelů, obchodů a tradičních trhů. Město je rovněž důležitým dopravním uzlem v jihovýchodní Asii, s mezinárodním letištěm a vynikajícími silničními, železničními a lodními spojeními.

V letošním roce se společnost Algamo vydala do Bangkoku na veletrh, který poskytuje účastníkům příležitost vidět nejnovější inovace, získat znalosti a setkat se s globálními dodavateli v celém nutraceutickém a potravinářském průmyslu. Veletrh Vitafoods Asia spojuje více než 350 mezinárodních dodavatelů a 8 000 obchodních lídrů z celého nutraceutického, potravinářského a nápojovém průmyslu, kteří se snaží získat nejinovativnější a nejkvalitnější ingredience, doplňky stravy a služby. 

Algamo se veletrhu zúčastnilo v letošním roce v září a celý obchodní tým objevoval, učil se a navazoval kontakty s potencionálními zákazníky. Vitafoods Asia nabídla společnosti příležitost čelit výzvám v oblasti vývoje produktů a získávat nejnovější produkty, které se dostanou na trh. Veletrh je také platformou pro zakázkovou výrobu. Ať už se jedná o nový extrakt, vitamín, minerál nebo bílkoviny, energetickou tyčinku, izotonický sportovní nápoj, je to místo, kde můžete získat nebo vyvinout nové přísady a produkty pro zlepšení zdraví, pohody, fyzické a duševní výkonnosti. Nejvíce se zajímali zákazníci o suroviny Astaxanthinu a v druhé řadě poté o hotové produkty mezi které patří BIO Vegan kapsle s Astaxanthinem.

Podívejte se na naše hlavní video a nahlédněte online na tento veletrh v Thajsku.

Be part of Vitafoods Asia 2023 – YouTube